Kita wis mlebu jaman anyar ing sejarah manungsa. Pandemi coronavirus (COVID-19) wis sumebar ing saindenging jagad.

Kabeh negara wis kena pengaruh dening virus. Ing wayahe, ana pirang-pirang kasus sing dikonfirmasi. Kahanan sing luar biasa iki nyebabake macem-macem akibat kanggo urip saben wong. Kita kabeh kudu sinau babagan nuduhake pengalaman: dampak pandemik kudu didokumentasi lan diteliti. Kontribusi sampeyan bisa mbantu para keputusan nggawe keputusan. Pramila kula ngajak sampeyan, para warga negara ing bumi, kanggo nulis babagan pikirane lan pengalaman sampeyan.

Sampeyan bisa nulis kanthi bebas babagan apa sing penting kanggo sampeyan, nanging ing ngisor iki dhaptar dhaptar sing bisa mbantu mikir babagan crita.

  • kepiye pandhemen wis kena pengaruh saben dinane
  • pengalaman ora metu saka biasa (kepenak utawa ora)
  • raos sampeyan babagan gesang saben dinane ing pandemik kaya ngono
  • usulan sampeyan kanggo mbesuk, kepiye carane umat manungsa bisa ngatur lan urip
  • keprihatinan saiki lan mbesuk (pribadi lan profesional)

Saliyane crita sampeyan, kita kepengin sinau luwih lengkap babagan sampeyan. Informasi ing ngisor iki crita ing ngisor iki pilihan, nanging bakal mbantu kita nliti pandhemen luwih.

Kanthi ngirim crita, sampeyan melu pasinaon akademik.

Koleksi data lan panaliten diatur dening:

  • Universitas Oulu, Finlandia (vesa.puuronen@oulu.fi, iida.kauhanen@oulu.fi, boby.mafi@oulu.fi, audrey.paradis@oulu.fi, maria.petajaniemi@oulu.fi, gordon.roberts @ oulu.fi, lijuan.wang@oulu.fi, simo.hosio@oulu.fi)
  • Universitas Maribor, Slovenia (marta.licardo@um.si, bojan.musil@um.si, tina.vrsnik@um.si, katja.kosir@um.si)