Kami parantos asup kana jaman énggal dina sajarah manusa. Plémikat koronavirus (COVID-19) parantos sumebar di saluruh dunya.

Sadaya nagara anu kapangaruhan ku virus. Dina waktos ayeuna, aya jutaan kasus anu dikonfirmasi. Kaayaan rongkah ieu ngakibatkeun akibat anu béda pikeun kahirupan masarakat sapopoé. Urang sadayana gaduh seueur diajar tina ngabagi pangalaman urang: dampak pandémik kedah didokumentasikeun sareng ditaliti. Kontribusi anjeun tiasa ngabantosan kaputusan mutuskeun. Kami teras ngondang anjeun, dulur sakumna warga Bumi, nyerat perkawis ideu sareng pangalaman anjeun.

Anjeun tiasa nyerat bébas ngeunaan naon anu penting pikeun anjeun, tapi di dieu mangrupikeun daptar anu tiasa ngabantosan anjeun mikirkeun carita.

  • kumaha parpém parantos kéngingkeun kahirupan sapopoe
  • pangalaman tina anu biasa (pikaresepeun atanapi henteu)
  • parasaan anjeun ngeunaan kahirupan sapopoe dina wabah sapertos kitu
  • usulan anjeun pikeun masa depan, kumaha umat manusa tiasa ngatur sareng hirup
  • masalah anjeun ayeuna sareng masa depan (pribadi sareng profesional)

Salian carita anjeun, urang bakal langkung jéntré ngeunaan anjeun. Inpormasi nyusul carita di handap mangrupikeun opsional, tapi éta bakal ngabantosan urang pikeun nalungtik éta pandéka bahkan.

Ku ngalebetkeun carita anjeun, anjeun milu dina pangajaran akademik.

Koleksi data sareng panaliti dikelompokeun ku:

  • Universitas Oulu, Finlandia (vesa.puuronen@oulu.fi, iida.kauhanen@oulu.fi, boby.mafi@oulu.fi, audrey.paradis@oulu.fi, maria.petajaniemi@oulu.fi, gordon.roberts @ oulu.fi, lijuan.wang@oulu.fi, simo.hosio@oulu.fi)
  • Universitas Maribor, Slovenia (marta.licardo@um.si, bojan.musil@um.si, tina.vrsnik@um.si, katja.kosir@um.si)